VERVERIJ DE GEEST, AMBACHT ENTRADITIE
IN DIENST VAN UW STOFFEN

Gevestigd tussen de Zavel en het Sint-Jansplein heeft Ververij De Geest in meer dan 170 jaar een vaste stek verworven in het Brusselse gemeenschapsleven. Al sinds 1846 doorstaat onze ambachtelijke kennis de jaren met een passie die nog immer intact is en met een oog voor de technologische evoluties van de textielindustrie.

Welkom in de wereld van onze ververij. Kom gerust binnen en vertrouw uw kostbaarste bezittingen toe aan de exclusieve zorg van onze vakmensen.

Uw kledingstukken, gordijnen, sofa’s, tapijten en leer ondergaan een professionele diagnose en een deskundige droogkuisreiniging volgens de traditie, gekoppeld aan de toepassing van de vereiste hedendaagse voorzieningen en producten.

Om onze klanten van zo nabij mogelijk ten dienste te zijn, bieden wij ook een ophaal- en leverdienst aan. U kiest zelf waar wij uw kledingstukken en voorwerpen komen ophalen en wij bezorgen die aan u terug met dezelfde glanzende frisheid die ze hadden toen ze nog nieuw waren.

Met de kennis en vaardigheden die worden overgedragen van generatie op generatie bestendigt Huis De Geest zijn duurzame verbintenis om een hoogwaardige dienst te bieden. Door de ervaring en de competentie van het team heeft ons familiebedrijf in de loop der jaren het vertrouwen van de Belgische gezinnen gewonnen.

By Curry Ketchup